Ιστορία

Το κατάστημα φωτογραφικών ειδών Λεοντιάδη ιδρύθηκε το 1950 από τον Γρηγόριο Λενοντιάδη και συνεχίζει έως σήμερα να παρέχει τις υπηρεσίες του στους πελάτες του.

Ο Γρηγόριος Λεοντιάδης ξεκίνησε την καριέρα του σαν φωτογράφος το 1935 σε ηλικία 19 ετών, με εφόδια μια παλιά μηχανή και ασπρόμαυρες γυάλινες πλάκες. Το μεράκι και η αγάπη του για την τέχνη της φωτογραφίας τον οδήγησαν στο να ιδρύσει το κατάστημά του και να καθιερωθεί στο χώρο σαν ένας αξιόλογος καλλιτέχνης.

Η πορεία του στα μονοπάτια της τέχνης βρήκε συνεχιστή τον γιο του Γιάννη, ο οποίος με την αγάπη και το μεράκι που κληρονόμησε από τον πατέρα του, την συνέπεια και την προσεκτική δουλειά κατάφερε να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στην πόλη της Ξάνθης. Αναβάθμισε την δουλειά του εισάγοντας νέα τεχνολογία και έτσι σήμερα έχουμε περάσει από το σκοτεινό θάλαμο, στην ψηφιακή επεξεργασία εικόνας, με την οποία ασχολείται ο τρίτος συνεχιστής της παράδοσης, ο γιος του Γιάννη Λεοντιάδη, Γρηγόρης ο οποίος μέσα από τις σπουδές του έρχεται να παντρέψει την παράδοση με την σύγχρονη φωτογραφική τεχνολογία.

  Αρχική Γάμος Portfolio Σχετικά με εμένα
leontiadis.gr | Copyright 2003-2014 | Όροι χρήσης             
  Blog Παιδί & Οικογένεια Υπηρεσίες Ιστορία
    Διαφήμιση   Επικοινωνία